Novi poslovi Energoprojekta

Bez autora
May 03 2010

Energoprojekt visokogradnja, deo holdinga Energoprojekt, ugovorio je u zemlji i inostranstvu poslove ukupne vrednosti 23,8 miliona evra. U Kazahstanu su Energoprojekt visokogradnja kao izvođač i kompanija Helios, iz sastava holdinga CAP, kao investitor, zaključili ugovor o rekonstrukciji i izgradnji skladišta nafte i naftnih derivata. Energoprojekt visokogradnja takođe je zaključila ugovor sa beogradskim Enjubom i Auto centrom Stojanović o izgradnji poslovnog objekta u Bloku 45 na Novom Beogradu.

Novi poslovi EnergoprojektaEnergoprojekt visokogradnja, deo holdinga Energoprojekt, ugovorio je u zemlji i inostranstvu poslove ukupne vrednosti 23,8 miliona evra, objavila je kompanija na sajtu Beogradske berze.

U Kazahstanu su Energoprojekt visokogradnja kao izvođač i kompanija Helios, iz sastava holdinga CAP, kao investitor, zaključili ugovor o rekonstrukciji i izgradnji skladišta nafte i naftnih derivata. Energoprojekt visokogradnja takođe je zaključila ugovor sa beogradskim Enjubom i Auto centrom Stojanović o izgradnji poslovnog objekta u Bloku 45 na Novom Beogradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik